Pravne napomene

Slike prikazane na stranicama dobivene su fotografiranjem ili su preuzete s originalnih kataloga i web stranica proizvođača. IN MARINE d.o.o. ne garantira potpunu podudarnost slika i stvarnog izgleda. Također ne odgovaramo za eventualne pogreške u opisu proizvoda, popisu opreme ili cijenama istih, te zadržavamo pravo promjene svih podataka bez prethodne najave. Ulažemo stalni napor da sve proizvode prikažemo što točnije i preciznije.
IN MARINE d.o.o. će uložiti napor kako bi se na navedenoj web stranici našli točni i aktualni podaci, ali ne može biti odgovoran za njihovu točnost i potpunost. Svi korisnici koji pristupaju na www.inmarine.hr stranicu koriste njezin sadržaj na vlastitu odgovornost. IN MARINE d.o.o. neće biti odgovoran ni za kakve direktne, slučajne, posljedične, indirektne ili kaznene štete koje su nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja www.inmarine.hr ili zbog bilo koje greške ili nepotpunosti u njenom sadržaju. Ova web stranica sadrži informacije treće strane i veze do drugih Internet stranica nad kojima IN MARINE d.o.o. nema kontrolu. Kad god je to moguće, takve se informacije u skladu s time i označavaju. IN MARINE d.o.o. nije odgovorna niti za točnost niti za bilo koji drugi aspekt takvih informacija i ne preuzima nikakvu odgovornost za takve informacije.
IN MARINE d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja ove web stranice na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga, i neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. IN MARINE d.o.o. poštuje privatnost posjetitelja na naše online stranice. Web stranica koristi kolačići. Više o kolačićima možete saznati ovdje:

kolacici.html
Svaka promjena u politici privatnosti IN MARINE d.o.o. bit će objavljena na ovoj web stranici. S poštovanjem, IN MARINE d.o.o., Zagreb

Kontakt

Radno vrijeme: ponedjeljak-petak 9-15

Adresa

Horvaćanska 31,
10 000 Zagreb

Telefon

+385 1 36 64 257
fax +385 1 36 33 008